Logo Trasna na dTonnta

Trasna na dTonnta

Tionól Gaeilge ar líne · Gaeltacht gathering online
Bí cuid den chomhrá domhanda! · Join the worldwide conversation!
6–10 Nollaig, 2021 · 6–10 December, 2021

Tweet #TrasnanadTonnta ar Twitter Lean muid ar Twitter · Follow us on Twitter

Postáil #TrasnanadTonnta ar Instagram Lean muid ar Instagram · Follow us on Instagram

Imeachtaí:
Beidh gach imeacht ar siúl ar Zoom

  • Ciorcal comhrá (bunleibhéal)
    Dé Luain, 6ú Nollaig, 2021, 7–8pm GMT
  • Rang sean-nós le Muireann Nic Amhlaoibh
    Dé Máirt, 7ú Nollaig, 2021, 6-7pm GMT
  • Íoga as Gaeilge
    Dé Céadaoin, 8ú Nollaig, 2021, 6-7pm GMT
  • Ciorcal Comhrá (Bunleibhéal)
    Dé Céadaoin, 8ú Nollaig, 2021, 8-9pm GMT
  • Seisiún Suaimhnis
    Dé Déardaoin, 9ú Nollaig, 2021, 7-8pm GMT
  • Seisiún Ceoil Thraidisiúnta
    Dé Déardaoin, 9ú Nollaig, 2021, 9-10pm GMT
  • Ciorcal Comhrá (Meánleibhéal)
    Dé hAoine, 10ú Nollaig, 2021, 7-8pm GMT

Events:
All events will occur on Zoom

  • Conversation circle (Introductory level)
    Monday, 6th December, 2021, 7–8pm GMT
  • Sean-nós singing class with Muireann Nic Amhlaoibh
    Tuesday, 7th December, 2021, 6-7pm GMT
  • Yoga in Irish
    Wednesday, 8th December, 2021, 6-7pm GMT
  • Conversation circle (Introductory level)
    Wednesday, 8th December, 2021, 8-9pm GMT
  • Relaxed session
    Thursday, 9th December, 2021, 7-8pm GMT
  • Traditional music session
    Thursday, 9th December, 2021, 9-10pm GMT
  • Conversation circle (Intermediate level)
    Friday, 10th December, 2021, 7-8pm GMT

It’s free to attend the events below! Just click on the links.

Events will be in Irish & English, in order to introduce non-speakers to the Irish language

______________

Dé Máirt / Tuesday

Ióga as Gaeilge / Yoga in Irish 

16.30 EST – 21.30 GMT

Zoom link: https://us02web.zoom.us/j/83611121831

______________

Dé Céadaoin / Wednesday        

Ciorcal comhrá le Rút

13.30 EST – 18:30 GMT

Zoom link: https://us04web.zoom.us/j/79788038010?pwd=aEpHNWlReWtST28zMndUQ1RScHVpdz09

______________


Déardaoin / Thursday

Aireachas as Gaeilge le Corey / Mindfulness session in Irish with Corey

13.00 EST – 18.00 GMT

Zoom link: https://ualberta-ca.zoom.us/j/93028916101

______________

Carúil Nollag / Christmas Carols

19.00 EST / Midnight GMT

Link: https://us02web.zoom.us/j/86127854380?pwd=VW9uV1VGRkowZVczZGJ0YzBzdXZKZz09

______________


Dé hAoine / Friday

Ciorcal comhrá le hOrla

07.00 EST / Noon GMT

Zoom: https://zoom.us/j/93481362454?pwd=dWU2dWJMYUlxcUdRb3c0UmIwQWREdz09

______________

Seisiún Ceoil / Music Session

16.00 EST / 21.00 GMT

Zoom link: https://zoom.us/j/96863080315?pwd=TnFPRzMzTmhjSE9oWlFLdTd3anZlQT09

Pairtnéirí Trasna na dTonnta · Trasna na dTonnta partners